Containerutleie & Transport

Rivning og opprydding

Behøver du hjelp med rivingen? Vi har utstyr til rivningsarbeid. Når et bygg skal rives eller helrenovers blir det ofte mye Bygg og anleggsmateriale der i blandet jern og metall rester. Ved rivning kan vi ta med oss metall restene og leverer det til vårt metallmottak, og den enkelte bedrift får tilbake det beløpet som metallet er verdt.

Bilde av containere fra Brunæs Gjenvinning - Rydde? Trenger du container? Vi tilbyr containerutleie i Oslo, Larvik, Tønsberg, Drammen, Horten og Sandefjord, samt Asker og Bærum. Ring nå!

Containerutleie & Transporttjenester

Brunæs Gjenvinning AS tilbyr containerutleie og transport, det stilles krav til hvordan avfall skal håndteres i følge avfallsforskriften. Har du store avfallsmengder, kan det lønne seg å leie flere containere for å sortere avfallet riktig.  Vi hjelper deg med med hvilken container som kan passe til ditt bruk, leverer og henter containeren til avtalt tid og ikke minst håndterer avfallet for deg. Kontakt oss for pris og mer informasjon!

Avfallshåndtering

Har du annet restavfall som trenger og hentes? Restavfall hentes ikke overalt, og det kan fort bli mye å levere selv. Vi tar i mot ditt restavfallet og leverer det til avfallssortering for deg.

Ønsker du å leie container hos oss? Kontakt oss for pris og mer informasjon.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.